Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/eevak541/public_html/extranet/inc/core/core_mysql_db11.php on line 22
UUTUUS: Viisas syntymä luennot
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltaisia akupunktiohoitoja

UUTUUS: Viisas syntymä luennot

« Takaisin
05.09.2016

Viisas syntymä luennot

Maksa mitä voit periaatteella toteutetut luennot hoitolalla kahtena sunnuntaina klo 16-18. Nämä luennot on saaneet todella hyvää palautetta osallistujilta! Synnytykseen valmistautuminen tiedollisesti ja henkisesti on todella tärkeää, koska kukaan ei voi synnyttää äidin puolesta ja mitä paremmin tiedät synnytyksen luonnollisen kulun ja sen vaikutukset sinuun, sen helpompi sinun on synnytyksen aikana ymmärtää kehosi toimintaa. Kätilön on vaikea ellei mahdoton enää synnytyksen aikana kertoa mitä kehossasi tapahtuu ja kuinka voisit oloasi helpottaa, joten suosittelen kaikille tuleville äideille mahdollisimman monipuolista tiedollista, kehollista ja henkistä valmistautumista tulevaan synnytykseen ja äitiyteen. 

Luennot jakautuvat kahteen iltaan, joissa käydään läpi synnytyksen kulkua, tuntemuksia, tukihenkilön mahdollisuuksia ja keinoja auttaa, luonnollista kivunlievitystä ja henkistä valmistautumista. Luentojen sisällöt tarkemmin:

 1) Synnytyksen kulku ja hormoonitoiminta

Luennolla käydään läpi normaalin synnytyksen kulku vaiheittain teoriassa ja äidin tuntemuksiin paneutuen. Mitkä merkit kertovat synnytyksen kulusta ja kuinkapärjätä tuntemusten voimistuessa. Mitkä hormoonit vaikuttavat synnytykseen ja kuinka tukea synnytyksen kulkua edistävää hormoonitoimintaa? Toiminnallisessaosuudessa tukihenkilö oppii tapoja auttaa synnytyksen käynnistymistä ja kulkua. Puhutaan ensihetkistä vauvan syntymän jälkeen ja imetyksen alkupäivistä.

 2) Luonnollinen kivunlievitys ja synnytyksen aikainen tuki

Tällä kerralla saatte konkreettiset taidot ja kyvyt auttaa äitiä synnytyksen alkuvaiheista aina viimeisiin ponnistuksiin saakka. Tukihenkilö pääsee testaamaan moniatehokkaiksi havaittuja keinoja tukea ja helpottaa äidin oloa. Opetellaan akupainantaa, hierontaa ja tehokas palauttelu keino, jolla äidin saa rentoutumaansynnytyksen intensiivisessäkin vaiheessa. Sopii niin luomusynnytystä toivovalle kuin selkäpuudutteisiin luottavalla äidille. Synnytyksen alkuvaihe sujuuhuomattavasti paremmin, kun sinulla on keinoja pärjätä ja selvitä.

Seuraavat luennot tammikuussa 2017. Aikataulut ilmoitetaan facebookissa sivulla akupunktioeevak. Ilmoittaudu luennolle eeva@eevakoskinen.fi

Viimeisimmät postaukset

<< 2019 >>
  • ei postauksia

Toteutus: VÄRIKÄS