Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/eevak541/public_html/extranet/inc/core/core_mysql_db11.php on line 22
Doulapalveluihin uusi paketti - Hetidoulaus!
Perinteisen kiinalaisen lääketieteen kokonaisvaltaisia akupunktiohoitoja

Doulapalveluihin uusi paketti - Hetidoulaus!

« Takaisin
23.11.2016

Oletko miettinyt doulan palkkaamista synnytykseesi, mutta et haluaisi käyttää kovin paljoa aikaa raskausaikana doulaan tutustumiseen tai haluaisit doulan, mutta hinta tuntuu kovalta teidän budjettiin? Hetidoulaus on doulauksen kevyempi paketti, jossa saat doulan tuen synnytykseesi kevyemmällä hinnalla.

Hetidoulaukseen kuuluu doulan tuki synnytyksessä ja mahdollisesti erikseen maksettavat päivystysviikot, jolloin doula tulee varmasti paikalle. Hetidoulaukseen ei kuulu varsinaista päivystystä, joten perhe ottaa tietoisen riskin siitä, ettei doula pääse synnytykseen mukaan. Hetidoulaukseen ei kuulu tapaamisia tai puhelinpäivystystä, mutta voit halutessasi tulla tutustumaan doulaan hoitolaan esimerkiksi raskaushierontaan tai raskausakupuntioon, jotka veloitetaan normaalin hinnaston mukaisesti. Alta löydät tarkemman kuvauksen doulan hyödyistä ja hetidoulauspaketin sisällöstä. 

Hetidoulaus 
Hetidoulaus sisältää doulan synnytyksen ajaksi sairaalaan. Tämä doulausmuoto on maailmalla yleisin ja lähes kaikki doulatutkimukset on tehty olosuhteissa, joissa doula on ollut äidille aiemmin tuntematon, sairaalanhenkilökuntaan kuulumaton henkilö, jonka ainoa tehtävä on äidin henkisestä hyvinvoinnista huolehtiminen. Useissa sairaaloissa, joissa doulat ovat osa sairaalan henkilökuntaa, perhe ei ole tavannut heille valikoituvaa doulaa aiemmin. 
 
Doulan synnytykseen tuomat edut ovat laajalti tutkitut mm cochrane reviewn mukaan
 
  • 31% vähemmän synteettisen oksitosiinin käyttöä supistusten tehostamiseksi
  • 28% vähemmän sektioita
  • 9% pienempi lääkkeellisen kivunlievityken käyttö
  • 14% harvemmin tarve vauvan tarkkailulle vastasyntyneiden osastolla
  • 34% vähemmän tyytymättömyyttä synnytykseen
  • 12% enemmän spontaaneja synnytyksiä (ei käynnistystä tai imukupin käyttöä)
 
Hetidoulaus on paketeista kevyin ja sopii äidille, joka ei kaipaa tutustumista tai tukea raskauden aikana. Perhe valmistautuu synnytykseen itsenäisesti oman mielenkiinnon mukaan ja kutsuu doulan paikalle synnytyksen ollessa käynnissä. Tämä mahdollistaa doulan tuen vaikka et olisi ajatellut tarvitsevasi doulaa lainkaan. Tulen paikalle, mikäli mahdollista, lyhyelläkin varoitusajalla. Heti doulaukseen ei kuulu päivystystä, joka on doulan työn vaativin osuus ja hetidoulauksessa perhe ottaakin sen riskin, että doula ei välttämättä pääse paikalle lainkaan tai tulee sairaalaan vasta viiveellä. Tämä alentaa doulasta aiheutuvia kustannuksia huomattavasti, mutta doulan mukanaan tuomat hyödyt ovat silti kiistattomat. 
 
Hetidoulauksen voit valita jo raskauden alkuvaiheessa tai vasta synnytyksen jo ollessa käynnissä. Olisi hyvä toimittaa doulalle synnytystoivelista(ajatuksia synnytyksestä kirje), jotta doula osaa tukea äitiä ja kumppania heidän toivomallaan tavalla, mutta tuen edellytys ei ole synnytystoivelistan tekeminen vaan tuen tarve selviää kyllä synnytyksen edetessäkin. 
 
Doula on sairaalassa äidin ja kumppanin tukena synnytyksen ajan ja hetken synnytyksen jälkeen, kunnes äidin voinnin ja tilanteen rauhoittumisen myötä doula voi poistua. 
 
Hetidoulauksen hinta on 350 euroa. Hinta maksetaan kokonaisuudessaan ennen doulan saapumista ja palautetaan täysimääräisenä mikäli doula ei pääse synnytykseen mukaan. Tähän pakettiin on mahdollista ostaa päivystysviikkoja, joiden aikana doula on täydessä valmiudessa tulemaan synnytykseen. Päivystysviikkojen maksua ei palauteta.
 
Kysy saatavuudesta ja sisällöstä rohkeasti lisää eeva(at)eevakoskinen.fi 

Viimeisimmät postaukset

<< 2017 >>
  • ei postauksia

Toteutus: VÄRIKÄS